Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ



Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

Μετά το videoΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ”, το οποίο ανέβηκε στον Ουρανό του Διαδικτύου στις 12 Ιουλίου του 2015 (https://www.youtube.com/watch?v=ZJAJwb1lRmw), και αφού οι Αρχές της Ελλάδος αλλά και οι Έλληνες δεν έδωσαν σημεία μετανοίας και αδερφοσύνης, τα παγκόσμια γεγονότα άρχισαν να τρέχουν με πιο γρήγορους ρυθμούς. Όλα όσα είπαν οι Άγιοί μας, οι Πατέρες μας, πραγματοποιούνται πια και στο στρατιωτικό- πολεμικό επίπεδο, αφού ο οικονομικός, ο πολιτισμικός, ο πνευματικός και ο κοινωνικός πόλεμος είναι ήδη σε εξέλιξη εδώ και χρόνια. Στο video ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ”, που ανέβηκε στον Ουρανό του Διαδικτύου την 1η Δεκεμβρίου του 2014 (https://www.youtube.com/watch?v=D9g7Qlcct8E), είχε τονιστεί ότι “όσο δεν υπάρχει η αγάπη των αλλήλων, τα χειρότερα έρχονται, κατά το ό,τι σπείρεις θερίσεις” και ότι “δεν είναι ανάγκη να περάσουμε και την οδό των όπλων για να αδερφωθούμε”. Επίσης στο videoΑΝΔΡΙΖΟΥ ΕΛΛΗΝΑ”, το οποίο ανέβηκε στον Ουρανό του Διαδικτύου στις 11 Μαρτίου του 2014 (https://www.youtube.com/watch?v=sjhmHQ1GYmY), τονίζεται – μεταξύ άλλων ιδιαιτέρως αφυπνιστικών θεμάτων, αλλά και απαντήσεων σε λασπολογίες - η χρονική διαφορά που έχουν δύο προφητείες που μιλούν για το ίδιο πρόσωπο, η μία του Αγίου Μεθοδίου Πατάρων και η άλλη του Λέοντα του Σοφού (ή/και Ανωνύμου Παράφρασις των Χρησμών του Λέοντα Σοφού) όσον αφορά τους Ισμαηλίτες. Το ένα πρόσωπο για το οποίο προφητεύουν είναι ο απεσταλμένος του Τριαδικού Θεού Ιωάννης εκ Πενίας βασιλεύς, και η χρονική διαφορά αναφέρεται στη μία προφητεία πριν το τέλος των Ισμαηλιτών και στην άλλη μετά το τέλος τους· η χρονική διαφορά πραγματοποίησης των προφητειών έγκειται στην αυτογνωσία και το αυτεξούσιό μας· πόσο τον οδηγό Λόγο πράττουμε; Πόσο εφαρμόζουμε το “αγαπάτε αλλήλους”; Η επιλογή του χρόνου είναι δική μας, του Ελληνικού λαού!


Οι διεθνείς εξελίξεις το τελευταίο διάστημα κρούουν τον κώδωνα ακόμα και σε όσους αγνοούν τα λεγόμενα των Προφητών μας. Είμαστε στην πορεία του τέλους των Ισμαηλιτών. Επίσης, ας δώσουμε όλοι οι Έλληνες σημασία στον στίχο του Διονυσίου Σολωμού στον εθνικό μας ύμνο “Εάν μισούνται ανάμεσό τους δεν τους πρέπει ελευθεριά”, όπως και στους στίχους:

“Από στόμα οπού φθονάει, παλληκάρια, ας μην πωθεί,
πως το χέρι σας κτυπάει του αδελφού την κεφαλή.
Μην ειπούν στο στοχασμό τους τα ξένη έθνη αληθινά:
"Εάν μισούνται ανάμεσό τους δεν τους πρέπει ελευθεριά".
Τέτοια αφήστενε φροντίδα· όλο το αίμα οπού χυθεί
για θρησκεία και για πατρίδα όμοιαν έχει την τιμή.
Στο αίμα αυτό, που δεν πονείτε για πατρίδα, για θρησκειά,
σας ορκίζω, αγκαλισθείτε σαν αδέλφια γκαρδιακά.
Πόσο λείπει, στοχασθείτε, πόσο ακόμη να παρθεί·
πάντα η νίκη, αν ενωθείτε, πάντα εσάς θ' ακολουθεί.”

Κι έτσι ακόμα δεν μας πρέπει ακόμα λευτεριά αδέρφια μου. Αν δεν νοήσουμε ότι η διαίρεση, το μίσος και ο φθόνος αναμεταξύ μας οδηγεί σε όλεθρο, δεν είναι δυνατόν να δούμε και την Ελλάδα μας αναστημένη. Δεν είναι δυνατόν να σηκωθεί το Έθνος των Ελλήνων από τον καναπέ, με αδιαφορία και με στρουθοκαμηλισμό.

Το καλοκαίρι του 2012, προσωπικά ενημέρωσα την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος μέσω του γραμματέα της πατέρα Φιλοθέου, τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο, ενώ στάλθηκαν αντίστοιχες ενημερώσεις σε όλες τις Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος και σχεδόν σε όλες τις Συνόδους του Πατρίου Εορτολογίου, ενημερώνοντας τους Ορθοδόξους Ποιμένες ότι διανύουμε την περίοδο που προφήτεψαν οι Πατέρες μας και έδωσα εγγράφως την Ερμηνεία των Προφητειών όσον αφορά το πρόσωπο του Ιωάννη, καθώς και στοιχεία για το έργο του· έργο δίστομης ρομφαίας, δηλαδή, από την μία η καταγγελία στα μάτια του Ελληνικού Λαού των κακώς κειμένων, με απλή γλώσσα αλλά και στην γλώσσα του κόρακα, και από την άλλη το Κήρυγμα της Αγάπης του Χριστού. Ολόκληρη η επιστολή αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα “ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ” την 6η Ιουνίου του 2012, στην διεύθυνση: http://fwnitwnpaterwn.blogspot.gr/2012/06/blog-post.html.

Επίσης, αναρτήθηκε στις 19 Ιουλίου 2012 κείμενο του Ιωάννη με τίτλο “Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΝΥΝ ΕΣΤΙ” ( http://fwnitwnpaterwn.blogspot.gr/2012/07/blog-post_19.html )· κείμενο καταγγελίας των κακώς κειμένων καθώς και έκκλησης μετανοίας και ενώσεως της Ορθόδοξης Εκκλησίας προς ανάσταση του Έθνους των Ελλήνων.

Έκτοτε, αντί οι Ιεράρχες να ενώσουν όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες, να ενταχθούν στους νόμους του Ιερού Συντάγματος, να απαλλάξουν τον ελληνικό λαό από το κράτος της μεγάλης Βαβέλ και να αναστήσουν το Έθνος των Ελλήνων, πολεμούν τον απεσταλμένο του Θεού με κάθε τρόπο, είτε πετώντας λάσπες στο πρόσωπό του άμεσα ή έμμεσα (με διαφόρους καλοθελητές μέσα από ιστοσελίδες), είτε καταγγέλλοντάς τον ως αιρετικό, είτε προσπαθώντας να τον εξοντώσουν. Μου θυμίζουν οι πράξεις τους τα λόγια των Αποστόλων Παύλου στην Β’ Επιστολή προς Τιμόθεο, κεφ. Γ, καθώς και του Ιωάννου Α’ Επιστολή, κεφ. Β, κεφ. Γ, και την Β’ Επιστολή Ιωάννου. Επίσης, στην Α’ Επιστολή, κεφ. Β, ο Απόστολος Ιωάννης ορίζει τους έσχατους καιρούς πότε είναι:
Παιδίαἐσχάτη ὥρα ἐστί, καὶ καθὼς ἠκούσατε ὅτι  ἀντίχριστος ἔρχεται, καὶ νῦν ἀντίχριστοι πολλοὶ γεγόνασιν· ὅθεν γινώσκομεν ὅτι ἐσχάτη ὥρα ἐστὶν·  και σήμερα ακούμε ότι έρχεται ο αντίχριστος και ήδη πολλοί έχουν γίνει αντίχριστοι, μη ακολουθώντας την οδό του Χριστού.

Ιεράρχες, έχετε τεράστια ευθύνη έναντι του Ορθοδόξου λαού, μα και του εαυτού σας !
***

Στο όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Ζωοποιού και Αδιαιρέτου Τριάδος

Ενημερώνω τον ελληνικό λαό απανταχού της Γης, τούτη την ύστατη ώρα για την πορεία του Έθνους των Ελλήνων, ότι ο προφητευμένος καλός ποιμήν Ιωάννης εκ πενίας βασιλεύς βρίσκεται ανάμεσά μας αφυπνίζοντας τους Έλληνες και κηρύττοντας τον Λόγο του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Ενημερώνω τον ελληνικό λαό ότι ο Ιωάννης φέρει όλα τα σημεία για τα οποία προφήτεψαν οι Πατέρες μας. Βρίσκεται στο μέρος εκείνο, που και αυτό το προφήτεψαν οι Πατέρες μας και οι Άγιοί μας. Εδώ είναι αναρτημένες οι προφητείες των Πατέρων μας :


Διαδώστε το μήνυμα αυτό σε όλους τους Έλληνες.


Με αγάπη Χριστού,

Νίκος Μιχαηλίδης