Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Προς όλους τους Έλληνες, να μάθουν αλήθειες που σας κρύβουν οι λυκοποιμένες του Έθνους… απάντηση σε όσους βρίζουν τον γέροντα Ιωάννη.


Ο γέροντας Ιωάννης καταρχήν έχει βγει και έχει απαντήσει στην συνέντευξη «ή θα γίνουμε Ελλάδα ή θα πέσουμε ολοσχερώς», σε όσα του καταμαρτυρούν.

Αλλά, αφού οι λυκοποιμένες δεν εννοούν να συμμορφωθούν με τις συνεχόμενες κλήσεις του γερ. Ιωάννη για ομόνοια και ένωση λαού και εκκλησίας, και μιας και τολμάτε να επιτίθεστε σε έναν γέροντα που προσωπικά εμένα με ωφέλησε, γνωρίζοντάς μου τον Χριστό και την Ορθοδοξία, μιλώ και απαντώ εγώ, ένας από εσάς τους αθώους, ως Έλληνας που αγαπώ την πατρίδα μου και το Έθνος μας.

Ο γέροντας Ιωάννης εδώ και χρόνια φωνάζει για ένωση όλων των Ελλήνων σε ένα σώμα, και καταδικάζει τους προδότες ιεράρχες που διέσπασαν τους Έλληνες σε κόμματα και σε παρατάξεις. Επίσης, καταδικάζει τους ομοφυλόφιλους ιερείς, τονίζοντας ότι δεν είναι επιτρεπτό να υπάρχουν σήμερα ιερείς στην ιεροσύνη της Ορθοδοξίας και για θέοση να οδηγούν ως πρόβατα το ποίμνιο προς την αρσενοκοιτία.  

Καταδικάζει και βρίζει αυτούς που ο ίδιος ο Χριστός τους είπε «γουρούνια και έχιδνες», ενώ οι Προφήτες και οι Απόστολοι τους έλεγαν «σκύλους, κανιβάλους» και ένα σωρό άλλα κοσμητικά επίθετα. Ο Ιωάννης φωνάζει και λέει ότι ανάμεσα στους Έλληνες υπάρχουν αυτοί οι κανίβαλοι που σκορπούν την διχόνοια στον λαό, και στην κυριολεξία μας τρώνε, γιατί είναι κανίβαλοι, γιατί το ιερό τους βιβλίο Ταλμούδ το επιτάσσει. Και ενώ να εισακουσθεί και να ενωθεί η εκκλησία σε ένα σώμα και όχι σε δεκάδες συνόδους που είναι στο πάτριο και πόσες άλλες στο νέο, αυτοί οι λυκοποιμένες τον κατηγορούν…. Δηλαδή αντί να γίνει πράξη το αγαπάτε αλλήλους του Κυρίου η εντολή, αυτοί κάνουν το ακριβώς αντίθετο… με άλλα λόγια όσοι «πυροβολούν» την προσπάθεια του γέροντος Ιωάννη, είναι προδότες ! Πόσο ποιο φανερό να γίνει πια;;;; Εσύ Ελληνικέ λαέ ξύπνα και κρίνε μόνος σου !!!!!

Επίσης, συμβαίνει και το εξής ευτράπελο: ο Ιωάννης στέλνει ανθρώπους να εξομολογηθούν σε πνευματικό και να μπουν κάτω από το πετραχήλι, ανθρώπους που ήταν μακράν της Ορθοδοξίας, και αντί οι ιερείς στους οποίους στέλνει τους ανθρώπους αυτούς να τους δεχτούν με αγάπη Χριστού στην αγκάλη της Ορθοδοξίας και της Εκκλησίας, αυτοί ονοματίζουν τον Ιωάννη αιρετικό που τους έστειλε!!!! Δηλαδή… είναι αιρετικός αυτός που στέλνει ανθρώπους κάτω από το Πετραχήλι !!!!! Οι ιερείς τα λένε αυτά…. Τελικά ποιοι είναι οι αιρετικοί και οι προδότες εδώ;;;;;; !!!!!

Προσωπικά εγώ πήγα στον Μητροπολίτη Αιγιαλείας (του νέου ημερολογίου) Αμβρόσιο, απεσταλμένος του γέροντος Ιωάννη και του ζήτησα να γίνουν οι προσπάθειες να ενωθεί όλη η εκκλησία. Η απάντησή του ήταν επί λέξη: «αυτό που ζητάς είναι ουτοπικό» !!!!!! Και ερωτώ τον Ελληνικό λαό: ποιος είναι ο προδότης εδώ της Αγάπης του Χριστού;;;

Προσωπικά εγώ με άλλους αδελφούς και με τον γέροντα Ιωάννη πήγαμε στον Μητροπολίτη Παντελεήμωνα των Ματθαιϊκών και ζητήσαμε να γίνουν οι προσπάθειες να ενωθεί το πάτριο σε ένα σώμα, και μας ρώταγε «πώς θα γίνει αυτό;» και μετά προσπαθούσε να μαζέψει όλους όσους έχουν γυρίσει στην Ορθοδοξία μετά το κήρυγμα που έχουν ακούσει από τον γέροντα Ιωάννη κάτω από την δική του επιρροή (του Παντελεήμωνα δηλ), δηλαδή να τους κάνει οπαδούς του, την στιγμή που ο Χριστός δεν θέλει οπαδούς !!!! Τα ίδια έχω πληροφορηθεί (από άλλους αγωνιστές της ενώσεως) ότι κάνουν και στις άλλες συνόδους του πατρίου, δηλαδή θέλουν οπαδούς και όχι ορθοδόξους που εφαρμόζουν το αγαπάτε αλλήλους ως εαυτόν ! Για αυτό και αν είσαι της μιας συνόδου δεν μπορείς να πας να κοινωνήσεις με κάποια άλλη σύνοδο ! Και τρέχα γύρευε, νά χαμε να λέγαμε, ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟ !!!! ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ !!!

Προσωπικά εγώ με άλλη μία εν Χριστώ αδερφή πήγαμε στον γέροντα Μεθόδιο της Μονής Εσφιγμένου, πιστεύοντας τότε και λανθασμένα ότι μπορεί να κάνει κάτι και του είπα επί λέξη: «είναι όλοι προδότες και εσείς είσαστε η τελευταία μας ελπίδα». Και μου απάντησε «το ξέρω, αλλά και μένα με κυνηγάνε». Και δυστυχώς μαθαίνω τα αίσχη της Μονής, ότι υποστηρίζει μία σύνοδο του πάτριου, του Καλλίνικου, και αντί να φωνάζει για ένωση των κομματιών του πάτριου, φωνάζει κι αυτός για τους οπαδούς τους. Βλέπουμε τις μάχες της μονής εναντίον του παναιρετικού οικουμενισμού και για ένωση λαού το απόλυτο τίποτα. Και αντί να διαμαρτύρεται ο Μεθόδιος στις άλλες συνόδους ότι πολεμιέται η Ορθοδοξία και έτσι να επιδιώκει την ένωση, αυτός πάει και κλαίγεται στους προδότες πολιτικούς ! Μα καλά, περνούν τον Ελληνικό λαό τόσο ηλίθιο πια; ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !

Σας ενοχλεί που λέει ότι είναι ο βασιλιάς; Φυσικά και σας ενοχλεί, γιατί όλοι εσείς είσαστε προσωπολάτρες, ενώ στην ορθοδοξία ΔΕΝ υπάρχει προσωπολατρία και ουδείς δούλος ανώτερος του κυρίου του. Και φυσικά δεν κατανοείτε τι σημαίνει «βασιλεύς», τι σημαίνει «τη τάξη Μελχισεδέκ». Τραβάτε να διαβάσετε τις προφητείες. Κάποιος έπρεπε να είναι... σας πειράζει που είναι αυτός;;; Ναι , είναι αυτός, και εύκολα το καταλαβαίνει κανείς, όχι μόνο γιατί λέει ωμά και με ελληνική ανδρεία το τι συμβαίνει στην Ελληνική Κοινωνία, γιατί κατηγορεί όσους καταπατούν τα ιερά και τα όσια των Ελλήνων, γιατί ζητά συνεχώς το αυτονόητο της Ορθοδοξίας να γίνει πράξη, το «ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ», αλλά και γιατί όταν τον γνωρίσεις από κοντά καταλαβαίνεις αμέσως ότι ο Θεός είναι μαζί του. Λυσσάξατε όμως όλοι εσείς προδότες της Αγάπης του Χριστού και πέσατε να σπείρετε την διχόνοια στον λαό που έχει αρχίσει και αφυπνίζεται και καταλαβαίνει ότι είναι αναγκαία η μετάνοια και η Αγάπη για να Αναστηθεί το Έθνος ! Λυσσάξατε που τα λόγια και τα κηρύγματα «πιάνουν τόπο» και αποδίδουν καρπούς ! Μα δεν βλέπετε τυφλοί, ότι αν ο Θεός δεν επέτρεπε, θα είχε σταματήσει ο γέροντας Ιωάννης; Δεν βλέπετε τυφλοί, ότι ο Ιωάννης μιλά για Αγάπη και για Δικαιοσύνη;
Μάλλον πολύ καλά τα βλέπετε… αλλά έχετε πολύ λερωμένη την φωλιά σας, και ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Αυτή την φορά την βάψατε, γιατί απλά είναι δικαιοσύνη κατά εντολή Θεού. Και δεν μπορείτε να κρυφτείτε. Μπορείτε όμως να μετανοήσετε. Γιατί δεν το κάνετε; Γιατί δεν μετανοείτε να είμαστε όλοι μια στάνη, και να αναστηθεί και το Έθνος; Πόσο προδότες είστε πια; Πόσο σκυμμένο είναι το κεφάλι σας στον θεό σας Χρήμα, στα αφεντικά σας, τους Ταλμουδιστές Εβραίους Μασόνους Κανιβάλους;;;

Ποιος άλλος, εκτός από έναν απεσταλμένο του Κυρίου θα γύρναγε με τα πόδια όλη την Ελλάδα, θα έπαιρνε ευλογία από 237 σχίσματα της Μίας Εκκλησίας του Κυρίου ότι διδάσκει το Ευαγγέλιο, αλλά θα γύρναγε πλάτη στα αναθέματά τους στους αδελφούς; Ποιος άλλος εκτός από έναν απεσταλμένο του Κυρίου, ή «φίλο του Κυρίου», όπως λένε οι προφητείες, θα εμφανιζόταν ως κάποιος άλλος με άλλο όνομα εντός συνόδων για να δει τα αίσχη τους από μέσα και να γνωρίζει πολύ καλά τι γίνεται; Ποιος άλλος εκτός από έναν απεσταλμένο του Κυρίου θα έκανε θαύματα στο όνομα του Κυρίου και θα θεράπευε ασθένειες ανίατες ή θα ανέσταινε νεκρό; Ποιος; Και δεν είναι ένα, δεν είναι δύο, αλλά είναι πολλά όσα τόσο καιρό ο Ιωάννης κάνει για τους Έλληνες, που φωνάζει, που οργίζεται για την κατάντια… αλλά εσύ Ελληνικέ λαέ.. σου είπαν να περιμένεις να κατέβει μια Ρωσία να σε γλυτώσει και δεν βλέπεις το αυτεξούσιό σου, δεν βλέπεις ότι εσύ είσαι αυτός που δημιουργεί τα γεγονότα. Κι εσείς μασόνοι προδότες ιερείς που επιτίθεστε στον γέροντα Ιωάννη, λέγοντας ότι είναι πλαναμένος ….εσείς λυκοποιμένες του πατρίου που εν συνειδήση σας κρατάτε τον λαό στην πλάνη, στην προσωπολατρία, στην διαίρεση, εσείς προδότες ιεράρχες του νέου ημερολογίου, του παπικού, εσείς που ούτε τον Κοσμά τον Αιτωλό υπολογίσατε, όταν φώναζε «τον πάπα να καταράσθε» και δέχεστε τα συλλείτουργα του αρχιπροδότη μασόνου πατριάρχη Βαρθολομαίου καθιστώντας τους εαυτούς σας ενόχους κατά τα λεγόμενα του Μεγάλου Βασιλείου ότι όποιος δεν μιλά είναι εξίσου ένοχος, σε εσάς όλους θεός σας είναι το χρήμα και η πάρτη σας. Και ο Θεός μας, τα έργα σας τα είδε, μα τα είδαν και οι άνθρωποι τώρα.

Διεκδίκησε ποτέ για τον εαυτό του ο γέροντας Ιωάννης το «αλάθητο»; ΟΧΙ. Κανείς αλάθητος, μόνο ο Κύριος Ιησούς Χριστός. Μα… για σταθείτε… μπορεί αλάθητος να μην είναι, αλλά εσείς γιατί δεν ενώνεστε; Γιατί τον κατηγορείτε που φωνάζει την αλήθεια στον λαό; Εσείς λυκοποιμένες … λίγα σας είπε που σας έβρισε. Γιατί σας έβρισε με την ιδιότητα του λαϊκού. Με την ιδιότητα του βασιλέα, την βάψατε, γιατί θα απονεμηθεί Δικαιοσύνη.

Εσύ Ελληνικέ λαέ, μάθε ότι η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας είναι πρώτα και πάνω απόλα μέσα σου, μέσα στην καρδιά σου, γιατί «εντός ημών η βασιλεία των ουρανών». Και μάθε πως αν δεν ενωθείς με αγάπη με τον συνάνθρωπό σου, την Πόλη ούτε ζωγραφιστή δεν θα την δεις. Αν δεν βάλεις λαέ Χριστό στην καρδιά, αγάπη στην πράξη, τότε κύμβαλο αλαλάζον όλα τα άλλα. Αυτά φωνάζει ο Ιωάννης. Αυτά έλεγαν και οι Πατέρες, αυτά έλεγαν και οι Προφήτες.

Στο τότε οι εβραίοι σκότωσαν τους προφήτες, σκότωσαν τον Χριστό… στο τώρα οι λυκοποιμένες θέλουν να «κάψουν» τον Ιωάννη, γιατί όλοι εσείς οι λυκοποιμένες, μία ράτσα είστε από τότε, μέχρι και σήμερα. Αλλά φτάνει πια ! Η Δικαιοσύνη του Θεού έρχεται, και για εσάς λυκοποιμένες δεν θα είναι μόνο σε μια άλλη ζωή, αλλά και σε αυτήν εδώ, θέλετε δεν θέλετε. Για αυτό μετανοήστε πρώτα εσείς !


Νίκος Μιχαηλίδης